На Троєщині рецидивіст пограбував дитину (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Деснянському районі Києва раніше судимий киянин скоїв розбійний напад на малолітню дитину. Про це розповіли в столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, рецидивіст застосував до 13-річного хлопця балончик зі сльозогінним газом та відібрав мобільний телефон. Розбійний напад стався на вулиці Закревського. Про пограбування в поліцію заявила мати підлітка.

Начальник Деснянського управління поліції Зураб Мелікідзе повідомив, що оперативники столичного главку та районного управління за допомоги аналітиків сектору кримінального аналізу протягом ночі встановили ймовірного нападника, а слідчі затримали його.

"Це – 39-річний місцевий мешканець, раніше судимий за наркозлочини. Під час першочергових слідчих дій у помешканні фігуранта ми виявили газовий балончик, який вилучили для проведення експертного дослідження. Крім цього вилучили мобільний телефон 13-річного потерпілого, яким вже почав користуватися затриманий", — розповів керівник Деснянського управління поліції.

Слідчі вилучили у затриманого киянина речові докази та повідомили йому про підозру. За розбійний напад на дитину в умовах воєнного стану йому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми з конфіскацією майна.

обставини ДТП в Білій Церкві, в якій постраждала вагітна жінка. За даними правоохоронців, аварія сталася по проспекту Князя Володимира. Поліцейські встановили, що 34-річний водій Mitsubishi переїхав зелену зону, яка розділяла проїжджі частини, виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з іншим легковиком Honda. За кермом автомобіля Honda був 40-річний мешканець Білої Церкви, а в салоні його автівки перебувала 32-річна вагітна жінка. Потерпілу з численними травмами госпіталізували до лікарні. Лікарі заявили, що водій Mitsubishi перебував у стані алкогольного сп'яніння. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Бучанському районі Київської області затримали виконавців замовних вбивств. До банди кілерів входили двоє іноземців. За жертвою певний час вели спостереження. Для цього орендували автомобілі, які планували спалити, аби "замести" сліди злочину. Спецоперацію з затримання найманих вбивць українські правоохоронці провели після того, як кілери визначились з датою замаху. Банду іноземців затримали в Ірпені.

Читайте також, як у Києві п’яний чоловік напав на працівника бригади швидкої медичної допомоги.

Читайте также