В поліції показали уламки збитих ракет на Київщині (ФОТО)

Триває фіксація наслідків обстрілів 26 січня

В Київській області триває фіксація наслідків потужних ракетних атак російських окупантів, що сталися 26 січня. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію регіональної поліції.

За даними правоохоронців, під час ракетних обстрілів ефективно спрацювали сили Протиповітряної оборони Збройних сил України, однак в деяких населених пунктах зафіксовані пошкодження. Внаслідок обстрілів та падіння збитих ворожих ракет в Київській області пошкоджені понад п’ять приватних будинків та понад пів сотні квартир, а також дитячий садок, ресторан та магазин. Крім цього, внаслідок повітряної атаки, пошкоджено понад чотири десятки автомобілів. Потерпілих на територіях громад на Київщині немає.

Поліцейські обстежують територію Київської області, знаходять частини збитих ворожих снарядів, фіксують та документують наслідки обстрілів. На місцях вчинення воєнних злочинів працюють поліцейські та працівники Державної служби з надзвичайних ситуацій. Одну зі збитих ворожих ракет напередодні дістали з озера в одному з районів Київщини.

Напередодні начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов розповів про наслідки нічної атаки дронів-камікадзе на Київщині та оприлюднив фото пошкоджених житлових будинків.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що під час потужного ракетного обстрілу Києва є постраждалі та загиблі. Мер столиці Віталій Кличко повідомив, що під час повітряної тривоги вибухи пролунали в Дніпровському районі Києва. В Голосіївському районі Києва внаслідок влучання ракети в нежитлову забудову є інформація про одного загиблого і двох поранених. Відомо, що загинув 55-річний чоловік. Постраждалих госпіталізували медики. У Київській міській військовій адміністрації заявили, що російські окупанти випустили в напрямку Києва щонайменше 15 крилатих ракет.

Нагадаємо, Київ виключили з зони можливих бойових дій. Таке рішення влади викликало багато запитань, заявив секретар Національної спілки журналістів України Сергій Лямець, передають "Коментарі". На його думку, міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук "зіграла на руку забудовникам", і це рішення — "яскравий факт для розслідування НАБУ".

Читайте також, що уламки збитих російських ракет знайшли в кількох районах Київщини. Є влучання в енергетичний об'єкт.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися