Під Києвом мікроавтобус збив людину та поїхав з місця ДТП (ВІДЕО)

Постраждалий помер у лікарні

В Бучанському районі Київської області мікроавтобус збив велосипедиста та поїхав з місця ДТП. Про розслідування аварії розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про ДТП у селищі Ворзель повідомили очевидці. Мікроавтобус Mercedes-Benz Sprinter збив велосипедиста та зник із місця події. Медики доставили 36-річного потерпілого у тяжкому до лікарні. Врятувати чоловіка не вдалося, від отриманих травм він помер.

Водія мікроавтобусу, який скоїв ДТП, затримали. Ним виявився 47-річний мешканець селища Ворзель. Чоловік зізнався, що зупинився, коли збив людину, але злякався та поїхав з місця ДТП.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого слідчі проводять досудове розслідування. Затриманому загрожує до восьми років за ґратами з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області розслідують ДТП, в якій загинули двоє чоловіків. Смертельна аварія трапилась неподалік Києва. На автомобільній дорозі між селами Жукин та Воропаїв 37-річний водій автомобіля Opel не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та з’їхав у кювет, де врізався в дерево. Внаслідок ДТП загинули 37-річний водій та 39-річний пасажир. Інший 27-річний пасажир отримав травми та госпіталізований до лікарні.

Нагадаємо, в Деснянському районі Києва сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинув чоловік. На житловому масиві Троєщина на проспекті Червоної калини автомобіль Peugeot виїхав за межі проїзної частини, врізався в дерево та зачепив припаркований ЗІЛ. Внаслідок ДТП водій легкової автівки помер. Як пояснив патрульним пасажир легковика, водію, під час руху, стало зле й він не впорався з керуванням. Обставини смертельної ДТП на Троєщині з’ясовують слідчі.

Читайте також, як п'яна жінка-водій намагалася втекти від поліції на трасі Київ — Харків.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися