У Києві затримали серійного наркоділка за повторний злочин

Суд вже встановив зловмиснику іспитовий строк тривалістю в два роки, однак чоловік подав апеляційну скаргу

У Деснянському районі Києва поліція затримала серійного наркоторговця. Коли оперативники затримали чоловіка з пакунком прекурсору, вони з'ясували, що за аналогічне правопорушення суд вже призначив йому покарання у вигляді іспитового строку тривалістю у два роки, але чоловік подав апеляцію. Слідчі повідомили фігуранту про підозру, і наразі він перебуває під вартою. Про це повідомляє поліція Києва.

Перевіряючи оперативну інформацію, співробітники кримінальної поліції виявили наркодилера на вулиці Беретті. Поліція затримала 32-річного зловмисника на підставі речових доказів.

Оперативники затримали чоловіка біля поштового відділення з пакунком, в якому знаходилася жовта кристалоподібна речовина. За оцінками експертів, це був прекурсор фенілнітропропен загальною вагою близько 35 грамів. Крім того, в коробці було знайдено речовини, які, ймовірно, використовується для виготовлення амфетаміну, та скляну пляшку з ефіром. Крім того, під час невідкладного обшуку в помешканні зловмисника правоохоронці виявили кущі коноплі. Речові докази направлено для проведення експертиз.

У травні минулого року фігурант також був затриманий поліцією за аналогічне правопорушення. Тоді слідчі завершили досудове розслідування та направили кримінальне провадження до Деснянського районного суду м. Києва. Суд засудив чоловіка до п'яти років позбавлення волі з конфіскацією майна з двома роками іспитового строку. Обвинувачений подав апеляцію на рішення суду.

Суд застосував до правопорушника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 80 000 грн. Йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п'яти до восьми років з конфіскацією майна.

Нагадуємо, що в Києві викрили найбільшу злочинну групу, яка збувала кокаїн. Правоохоронці провели 42 обшуки у фігурантів та вилучили наркотики на суму близько 4 000 000 гривень, а 14 обвинуваченим загрожує до 12 років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися