Бориспільський посадовець за 80 000 доларів обіцяв підприємцю "домовитися" з СБУ

Правоохоронці затримали високопосадовця під час одержання коштів

Київська міська прокуратура скерувала до суду обвинувальний акт за фактом шахрайства відносно керівника апарату Бориспільської районної військової адміністрації Київської області. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора, передають "Коментарі".

У ході розслідування стало відомо, що керівник апарату Бориспільської РВА пообіцяв директору комерційної структури, що в обмін на фінансову винагороду "домовиться" з працівниками СБУ про невжиття заходів щодо арешту майна та активів підприємства.

Керівник апарату оцінив свої "послуги" у 80 000 доларів США. Він погрожував накласти арешт на майно та активи і припинити діяльність компанії, якщо гроші не будуть сплачені.

У ході контролю за вчиненням злочину, правоохоронці затримали високопосадовця під час отримання грошей.

Досудове розслідування здійснювали слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Києві, за оперативного супроводу Головного управління ВБ Служби безпеки України.

Нагадуємо, що бізнес російського олігарха під Києвом знову переписали, щоб уникнути конфіскації. Міхаіл Гуцерієв, російський олігарх, який перебуває під українськими санкціями, вкотре переписав свій бізнес в Україні, щоб уникнути конфіскації.

також "Коментарі" повідомляли, що в Києві затримали заступника міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України під час отримання 400 тисяч доларів хабаря.

Читайте также