У МВС пообіцяли швидку реакцію на "п'яні вечірки" в Києві, де ґвалтували дівчат

Заступниця міністра внутрішніх справ закликала усіх, хто постраждав від насильства або став його свідком, не замовчувати це

У Міністерстві внутрішніх справ пообіцяли швидку та вичерпну реакцію на "п'яні вечірки" в Києві з сексуальним насильством над дівчатами. Про це заявила Катерина Павліченко, заступниця міністра внутрішніх справ.

Мережею поширився контент, який шокував багатьох громадян. Адже поки українська армія бореться з ворогом-терористом на всіх фронтах, деякі особи дозволяють собі влаштовувати вечірки з алкоголем, наркотиками, зґвалтуваннями дівчат, все знімати і викладати в соцмережі, принижуючи жертв насильства та паплюжачи моральні цінності українців.

Катерина Павліченко повідомила, що за справу негайно взялася Національна поліція України. Реакція буде швидкою і вичерпною.

Переглянувши численні коментарі під постами публічних осіб про описані вище злочини, Катерина Павліченко була вражена тим, що дехто звинувачує дівчат у тому, що з ними трапилося. Тож заступниця міністра внутрішніх справ наголошує: жертва не може "спровокувати" до насильницької поведінки, у цьому завжди винен кривдник.

Сьогодні, 1 лютого, у Києві проводяться обшуки за адресами проживання та на орендованих квартирах організаторів "п'яних вечірок", які накачували молодих дівчат транквілізатором, ґвалтували та знімали це на відео. Поліцейські встановили причетних до злочину та місця їх проживання. У рамках відкритого кримінального провадження проводяться слідчі та розшукові дії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися