У Києві заарештували молодиків, які організували п’яні вечірки (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

Шевченківський суд Києва обрав двом молодикам, які влаштовували п’яні вечірки в столиці та викладали принизливі відео з дівчатами в Інтернет, запобіжні заходи у вигляді арешту. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, фігуранти кримінальної справи заарештовані на 60 діб. Керівник регіональної поліції нагадав, що першого лютого слідчі Київщини спільно з кримінальною поліцією Національної поліції України та прокурорами області провели обшуки в Києві та в Івано-Франківській області.

"Двох фігурантів затримали та оголосили їм про підозру за ч. 3 ст. 301 КК України щодо виготовлення, збуту і розповсюдження порнографічних предметів. Досудове  розслідування триває", — заявив Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області попередили споживачів та підприємців про небезпечний продукт харчування. В Головному управлінні Держпродспоживслужби в регіоні зафіксували високий вміст акриламіду в печиві румунського виробництва. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві затримали заступника міністра інфраструктури України під час отримання 400 тисяч доларів хабаря. Гроші посадовець одержав за сприяння укладанню договорів на закупівлю обладнання та техніки за завищеними цінами. Торік влітку Кабінет міністрів виділив 1 мільярд 680 мільйонів гривень, зокрема й для закупівлі обладнання і техніки для забезпечення населення альтернативними джерелами світла, тепла і водопостачання взимку. Низка посадовців центральних та регіональних органів виконавчої влади вирішили привласнити частину державних коштів. Подробиці корупційної схеми — за посиланням.

Читайте також, як посадовці водоканалу у Києві розікрали мільйони на закупівлі насосів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися