Під Києвом чоловік вбив та розчленував тіло власного сина (ФОТО)

Що відомо про жахливе вбивство

В Бучанському районі Київської області чоловік вбив та розчленував тіло власного сина. Про вбивство розповіли в регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, вбивство сталося в селищі Білогородка в ніч з 24 на 25 вересня у приватному садовому будинку. Батько та син посварилися на ґрунті довготривалих неприязних стосунків під час розпиття алкоголю. Під час сварки батько завдав ударів руками по голові сина, після чого останній не подавав ознак життя.

Слідчі встановили, що для приховування вбивства чоловік за допомогою кухонного ножа розчленував тіло власного сина шляхом відсічення голови. В подальшому на власному автомобілі перемістив тулуб вбитого до лісопосадки на території Білогородської територіальної громади. Голову сина він сховав у чагарниках неподалік від житлового комплексу в селищі Софіївська Борщагівка.

Обвинувальний акт щодо затриманого вбивці за фактом умисного вбивства скерували до суду. Обвинувачений знаходиться під вартою.

Нагадаємо, у Голосіївському районі Києва пожежа вщент знищила офісне приміщення. Пожежа сталася у 17-поверховому житловому будинку на вулиці Василя Касіяна, 2/1 на одному із балконів на сімнадцятому поверсі. Вогонь розповсюдився з балкону на офісне приміщення. Під час гасіння пожежі рятувальники вивели двох людей на свіже повітря. За неофіційною версією, на балконі вибухнув генератор.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Обухівському районі Київської області сталася пожежа в багатоповерховому будинку. В місті Українка, що неподалік Обухова, на вулиці Соснова горіла багатоповерхівка. Пожежа сталася на шостому поверсі на балконі. Вогонь розповсюдився ще на три поверхи.

Читайте також, що на Трухановому острові у Києві сталася масштабна пожежа.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися