У Києві п'яному стрілку не сподобалося паркування авто, і він відкрив вогонь

П'яний чоловік влаштував стрілянину у дворі багатоповерхівки

У Києві поліція затримала підозрюваного в замаху на вбивство, який влаштував стрілянину у дворі багатоповерхівки. Зловмисником виявився 52-річний чоловік, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Наступні 15 років він може провести у в'язниці, повідомляє поліція Києва.

Днями на спеціальну лінію 102 надійшов виклик про стрілянину на вулиці Декабристів. Для з'ясування всіх обставин на місце події виїхали співробітники поліції, а також спецпризначенці підрозділу КОРД.

Заявник знаходився в автомобілі, припаркованому у дворі багатоповерхівки, коли до нього підійшов чоловік. Незнайомцю не сподобалося, як потерпілий припаркував автомобіль, тому, коли водій вийшов з машини, незнайомець направив у сторону авто пістолет і кілька разів здійснив постріли. Водій втік від стрілка і уже на безпечній відстані викликав поліцію.

Поліція оглянула прилеглу територію та виявила речові докази – вісім гільз біля під'їзду багатоповерхівки. Правоохоронці встановили, що зловмисник проживав в одній із квартир вказаного житлового будинку. Стрілок був затриманий за допомогою спецпідрозділу КОРД.

Фігурантом виявився 52-річний чоловік із Черкаської області, який перебував у стані сильного алкогольного сп'яніння. Під час обшуку в його квартирі правоохоронці виявили та вилучили вогнепальну зброю з набоями. Стріляючи на вулиці, фігурант пошкодив три припарковані автівки. Ніхто з громадян не постраждав.

Нагадуємо, що київські оперативники затримали зловмисника, який ледь не вбив водія маршрутки заради грошей. Під час зупинки громадського транспорту пасажир напав на водія маршрутного таксі, завдав йому кілька ножових поранень та викрав гроші з салону.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися