У Києві чоловік налагодив масштабний бізнес з підробки документів

Чоловік займався виготовленням широкого асортименту підробних документів

У Києві прикордонники виявили чоловіка, який підробляв документи. Під час перевірочних заходів у столиці прикордонники викрили чоловіка з Донецької області, 1995 року народження, який налагодив бізнес із підробки документів. Про це повідомляє пресслужба МВС, передають "Коментарі".

Попередньо встановлено, що чоловік займався виготовленням COVID-сертифікатів, водійських посвідчень, документів, які підтверджують статус благодійних та волонтерських організацій, а також медичних довідок, які дають право на виїзд за кордон в умовах воєнного стану.

Крім того, донеччанин причетний до незаконного внесення до бази даних "Шлях", яка дозволяє волонтерам виїжджати за кордон, інформації про осіб, які підлягають призову на військову службу. Відомо, що за підробку документів зловмисник просив від 300 до 3000 доларів США.

Під час перевірки було встановлено, що півроку тому цей громадянин притягувався до адміністративної відповідальності за незаконне виробництво, придбання, зберігання, перевезення або пересилання наркотичних засобів або психотропних речовин без мети збуту.

Нагадуємо, що у Київській області викрили керівника благодійного фонду, який просив 7,5 тисяч доларів за перетин кордону України чоловіками призовного віку.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися