У Києві затримали чоловіка за зґвалтування своєї колеги (ФОТО)

Поліцейські Києва затримали 22-річного чоловіка за зґвалтування дівчини

Столична поліція затримала 22-річного чоловіка за зґвалтування дівчини. Після спільного розпиття спиртних напоїв зловмисник вчинив сексуальне насильство над своєю колегою. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До чергової частини Деснянського управління поліції надійшло повідомлення від лікарів про те, що до них звернулася жінка 1998 року народження, яку зґвалтували. У потерпілої також були забої ліктів. Жінка повідомила, що злочин стався в одному з будинків на вулиці Свято-Троїцькій. Оперативний черговий негайно направив за вказаною адресою правоохоронців.

Поліцейські задокументували правопорушення на місці події, а згодом затримали підозрюваного. Поліція встановила, що 24-річна уродженка Вінницької області працювала на тому ж підприємстві, що й затриманий. Співробітники працювали на першому поверсі будівлі, а проживали на другому. Під час спільного відпочинку після робочого дня, п'яний чоловік почав домагатися колеги, затягнув її у складське приміщення і зґвалтував.

Зловмисником виявився раніше не судимий мешканець Київської області, 2000 року народження. Слідчі затримали чоловіка у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час першочергових слідчих дій правоохоронці виявили та вилучили речові докази злочину.

За фактом зґвалтування слідчі відкрили кримінальне провадження. Затриманому оголошено про підозру. Наразі суд вирішує питання про обрання йому міри запобіжного заходу. За скоєне чоловікові загрожує до п'яти років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у Київській області засуджено до дев'яти років ув'язнення зловмисника за зґвалтування жінки, яка на момент скоєння злочину була на шостому місяці вагітності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


андрей

16 лютого 2023, 12:51

Видно плохо отодрал! Его в тюрьму а бля-ь в Чечню на перевоспитание! Говорила мама доце, не жри водочку шлюхой станеш!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися