У Києві водій на смерть збив жінку на пішохідному переході

У Києві судитимуть чоловіка, причетного до смертельної ДТП

У Києві судитимуть чоловіка, причетного до смертельної ДТП. Водій збив жінку на пішохідному переході, повідомляє поліція Києва.

Слідчі направили до суду обвинувальний акт відносно водія, який перевищив швидкість і збив 31-річну жінку в Києві. Від отриманих травм потерпіла померла у лікарні.

Аварія сталася 30 грудня 2022 року на проспекті Лесі Українки у Печерському районі столиці. 34-річний чоловік за кермом автомобіля Hyundai збив 31-річну жінку, яка переходила дорогу на пішохідному переході. На місце події виїхали слідчі з розслідування ДТП поліції Києва та працівники патрульної поліції. Лікарі госпіталізували потерпілу до медзакладу у важкому стані. Внаслідок ДТП потерпіла отримала численні травми і через декілька годин померла.

У рамках кримінального провадження були проведені слідчі дії та технічні експертизи. У результаті досудового розслідування встановлено, що водій автомобіля перевищив швидкість, проїхав пішохідний перехід на червоний сигнал світлофора та скоїв наїзд на жінку.

Наразі слідчі завершили досудове розслідування та скерували кримінальне провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду по суті. Наразі фігурант перебуває під вартою. За скоєне обвинуваченому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


КИЕВЛЯНИН

20 лютого 2023, 16:13

ПОЛИЦИЯ НЕ ШТРАФУЕТ НАРУШИТЕЛЕЙ - ВОТ РЕЗУЛЬТАТ!!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися