У Києві чоловік вбив друга через побутовий інцидент (ВІДЕО)

Зловмисник смертельно травмував друга через випадково перекинуту поличку

Слідчі київської поліції повідомили про підозру чоловіку, який смертельно травмував друга через випадково перекинуту поличку і намагався приховати свою причетність до злочину. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Під час застілля між друзями виник конфлікт, в результаті якого нападник сильно побив співрозмовника. Від отриманих травм потерпілий згодом помер.

До Солом'янського управління поліції надійшло повідомлення від чоловіка про те, що в квартирі на вулиці Михайла Донця помер його знайомий. За вказаною адресою негайно виїхали патрульні, слідчо-оперативні групи та бригада медиків.

Прибувши на місце, поліцейські виявили тіло потерпілого з тілесними ушкодженнями. Заявник пояснив, що товариш прийшов вже побитий до нього в гості, де вони зі співмешканкою випивали, але через кілька годин гість раптово впав і помер. Згідно з висновком лікарів, причиною смерті 50-річного чоловіка стали травми голови, грудної клітини та живота.

В ході слідства та оперативно-розшукових заходів співробітники поліції встановили, що до побиття причетний товариш потерпілого. Під час застілля між двома чоловіками виник конфлікт через випадково перекинуту поличку, в результаті чого зловмисник жорстоко побив свого товариша. Після цього чоловік повернувся до вживання алкоголю, а коли виявив, що його друг помер, повідомив про інцидент в поліцію і намагався приховати свою причетність до злочину.

Зловмисник - місцевий житель, 1980 року народження, раніше не судимий. Фігуранту загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали зловмисника, який смертельно травмував товариша і зробив на фоні жертви фото. Фігурант стільцем наніс поранення своєму знайомому, а потім намагався позбутися речових доказів і вигадав історію смерті потерпілого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися