У Київській області з недобросовісного забудовника стягнули мільйон гривень

У Київській області з забудовника стягнули майже мільйон гривень на потреби громади

За позовом прокуратури в Київській області з забудовника до бюджету громади стягнули майже мільйон гривень. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

Прокуратура Київської області забезпечила реальне виконання судового рішення про стягнення близько мільйона гривень з забудовника до бюджету сільської ради.

Відповідно до умов договору, компанія була зобов'язана у встановлений термін сплатити пайовий внесок до бюджету Борщагівської сільської ради Бучанського району, і ці кошти мали бути спрямовані на розвиток соціальної та інженерно-транспортної інфраструктури села Софіївська Борщагівка.

У зв'язку з невиконанням забудовником зобов'язань, прокуратура звернулася до суду з позовом, щодо якого суд ухвалив задовільне рішення.  

Наразі це судове рішення виконано, а стягнуті кошти будуть використані сільською радою на потреби громади для забезпечення життєдіяльності її мешканців.

Нагадуємо, що Вищий антикорупційний суд оголосив рішення, яким колишнього голову Гвоздівської сільської ради та депутата сільради визнано винними у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди в розмірі 300 000 євро.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися