У Києві двійник автомобіля "заробляв" штрафи для реального власника

У Києві автомобіль-двійник порушував ПДР, а власник оригінального авто отримував постанови

Патрульна поліція Києва виявила "двійника", через якого власник оригінального автомобіля отримував постанови за порушення ПДР, які не вчиняв. Про це повідомляє столична патрульна поліція.

По допомогу до поліції звернулася жителька села Довжик, що на Житомирщині. Вона повідомила, що отримала поштою копію постанови за порушення правил дорожнього руху в Києві, якого не скоювала. На фотографії, прикріпленій до постанови, дійсно був зображений ідентичний автомобіль Volkswagen Golf з таким же номерним знаком. Він був оголошений у розшук як "двійник".

Патрульна поліція Києва отримала інформацію про автомобіль і незабаром знайшла його в Деснянському районі столиці. За кермом перебував 31-річний чоловік. Поліцейські перевірили ідентифікаційні номери агрегатів і виявили розбіжність між номером на документах та номером на дублюючих табличках.

Поліцейські повідомили про це інспекторам відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП та викликали слідчих. Постанови, які помилково отримувала власниця Volkswagen, було скасовано.

Нагадуємо, що винуватця смертельної ДТП біля ТРЦ Sky Mall у Києві засуджено до десяти років позбавлення волі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися