У Київській області чоловік підстрелив дружину

Що відомо про інцидент

У Білоцерківському районі Київської області жінка отримала вогнепальне поранення в ногу із рушниці. Про інцидент розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна ситуація сталася у неділю, 26 лютого, майже о 19 годині.

"До поліції звернулась сама потерпіла, яка повідомила, що випадково прострелила собі ногу. Поліцейські виїхали в Чепиліївку і з'ясували, що ушкодження 26-річній потерпілій наніс її чоловік під час сварки", — заявили в поліції.

Інші подробиці інциденту правоохоронці не повідомили. Також невідомо, чи затримали чоловіка за вогнепальне поранення дружини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Подільському районі Києва загасили масштабну пожежу на підприємстві. Займання сталося в одноповерховій складській будівлі із лакофарбовими матеріалами. Пожежу на площі у дві тисячі квадратних метрів на вулиці Кирилівській, 86 гасили майже сотня рятувальників.

Окрім того, у Подільському районі Києва сталася масштабна пожежа адміністративної офісній будівлі. На вулиці Боричів узвіз, 5 в чотирьохповерховій офісній будівлі, яка тимчасово не експлуатується, виникла пожежа на площі 100 квадратних метрів в підвальному приміщенні. Другий осередок вогню на площі 10 квадратних метрів був на першому поверсі.

Нагадаємо, у Бориспільському районі Київської області іномарка збила пішохода. ДТП сталася на одній із вулиць у місті Яготин. На пішохідному переході 31-річний водій Toyota збив людину. Внаслідок ДТП 36-річного чоловіка з травмами госпіталізували до лікарні.

Читайте також, що на об'їзді Києва сталася ДТП за участі трьох вантажівок.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися