У Київській області син замовив вбивство батька заради спадщини (ФОТО)

Двох чоловіків визнано винними у вчиненні замовного вбивства

У Київській області до 13 та 12 років позбавлення волі засуджено виконавця вбивства та чоловіка, який замовив вбивство свого батька заради отримання спадщини. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Повідомляється, що обох чоловіків було визнано винними у замовному вбивстві за публічного обвинувачення прокурорами Бориспільської окружної прокуратури.

Прокурори довели в суді, що 19-річний юнак замовив вбивство власного батька, щоб отримати спадщину. Він передав своєму знайомому детальний план будинку та місця перебування всіх членів сім'ї. Спадкоємець планував заплатити частину отриманих грошей своєму товаришеві за вбивство, а решту мав намір використати на власні потреби.

У березні 2021 року виконавець увірвався до приватного будинку в селі Гнідин, де проживав потерпілий. Він напав на господаря будинку та завдав йому понад 25 ножових поранень. Від отриманих травм батько замовника вбивства помер на місці.

Суд покарав замовника до 12 років позбавлення волі, а виконавця - до 13 років позбавлення волі. Обидва засуджені залишатимуться під вартою до набрання вироком законної сили.

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали зловмисника, який смертельно травмував товариша і зробив на фоні жертви фото. Фігурант стільцем наніс поранення своєму знайомому, а потім намагався позбутися речових доказів і вигадав історію смерті потерпілого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися