У Києві затримали чоловіка за збут вибухівки та боєприпасів (ФОТО)

Подробиці розповіли правоохоронці

У Голосіївському районі Києва затримали чоловіка за збут вибухівки та боєприпасів. Про це повідомили у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, торгував боєприпасами та вибухівкою 39-річний мешканець Києва. Киянина викрили під час чергового продажу "товару". У чоловіка знайшли тротилову шашку вагою 200 грамів та набої.

Слідство встановило, що мешканець Києва продавав боєприпаси з рук в руки. Під час документування торгівлі боєприпасами правоохоронці провели оперативні закупки і викрили киянина безпосередньо під час чергового збуту товару за майже 13 тисяч гривень. Усі вибухонебезпечні предмети вилучили та скерували на експертизу. Зараз встановлюється їхнє походження.

За фактом незаконного поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами розпочали кримінальне провадження. Затриманому повідомлено про підозру у скоєнні злочину. Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Киянину загрожує до семи років за ґратами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Сили оборони Києва проводять тренування ведення оборонної операції в умовах наступу противника на столицю. Для цього у Києві розгорнули додаткові блокпости. Такі тренування проводяться одночасно в декількох районах столиці. 

Нагадаємо, в Київській області ліквідували масштабний канал збуту наркотиків та боєприпасів. Лабораторію з виготовлення психотропів та наркотиків організувала група осіб віком. Банда також спеціалізувалася на торгівлі зброєю. Дохід злочинного угруповання становив майже два мільйони гривень на місяць.

Читайте також, як у Києві затримали озброєного порушника комендантської години.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися