У Києві чоловік застрелив дружину під час сварки через гроші

У столиці чоловік застрелив дружину з пневматичного пістолета

Суд у Києві покарав чоловіка, який вбив свою дружину пострілом у голову. Чоловік поранив співмешканку під час сімейної сварки і вигадав історію її поранення, щоб уникнути відповідальності. Наступні 12 років вбивця проведе у в'язниці, повідомляє поліція Києва.

Наприкінці березня 2021 року лікарі виявили непритомну жінку з вогнепальним пораненням голови у квартирі на вулиці Туполєва. Постраждалу доставили до лікарні, але через кілька днів вона померла.

Тоді правоохоронці розглядали кілька версій, оскільки співмешканець потерпілої заявив, що жінка прийшла додому вже з пораненням. Пізніше розслідування показало, що чоловік вигадав історію з пораненням, щоб уникнути відповідальності. 

Напередодні подружжя посварилося через сімейний бюджет, і під час сварки чоловік взяв пневматичний пістолет і вистрілив дружині в голову.

Під час досудового розслідування слідчі Святошинського управління поліції повідомили фігуранту про підозру у вчиненні умисного вбивства. Відповідні докази були направлені до суду разом з обвинувальним актом, і справа була розглянута по суті.

Вироком Святошинського районного суду підозрюваного визнано винним у вчиненні особливо тяжкого злочину та засуджено до 12 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що в Київській області чоловік підстрелив дружину. У Білоцерківському районі Київської області жінка отримала вогнепальне поранення в ногу із рушниці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися