У Києві рецидивіст зарізав товариша під час застілля (ФОТО)

Під час спільного застілля між товаришами стався смертельний конфлікт

Столична поліція повідомила про підозру чоловікові, який убив свого знайомого. Під час спільного застілля між товаришами стався конфлікт, в результаті чого підозрюваний схопив ніж і завдав господарю квартири кілька ударів у різні частини тіла. Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер на місці події. Підозрюваному загрожує до 15 років позбавлення волі, повідомляє поліція Києва.

На спецлінію 102 зателефонував місцевий житель і повідомив, що в квартирі на проспекті Оболонському стікає кров'ю і не подає ознак життя чоловік. На місце події негайно виїхали слідчо-оперативні групи, криміналістична лабораторія, патрульні та лікарі.

Працівники поліції встановили, що в квартирі влаштували застілля двоє друзів, між якими згодом виник конфлікт і почалася бійка. В результаті зловмисник взяв кухонний ніж і вдарив ним господаря квартири в живіт і шию. Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Поліція затримала фігуранта одразу після скоєння ним злочину. Ним виявився 47-річний місцевий мешканець, раніше судимий за аналогічний злочин. Слідчі повідомили йому про підозру в умисному вбивстві, вчиненому особою, яка раніше вчинила умисне вбивство.

Найближчим часом суд обере чоловіку запобіжний захід. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічне ув'язнення.

Нагадуємо, що столичні правоохоронці затримали зловмисника, який смертельно травмував товариша і зробив на фоні жертви фото. Фігурант стільцем наніс поранення своєму знайомому, а потім намагався позбутися речових доказів і вигадав історію смерті потерпілого.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися