Грабіжника з чужим паспортом затримали у Києві

Чоловік перебував в активному розшуку

У Голосіївському районі Києва небайдужий перехожий допоміг затримати грабіжника, якого активно розшукували правоохоронці. Про це розповіли в Патрульній поліції столиці, передають "Коментарі".

За даними відомства, заявник зателефонував в поліцію та повідомив, що в Голосіївському районі Києва біля автостанції помітив чоловіка, фото якого бачив на стенді з орієнтуваннями у відділі поліції міста Лубни. Патрульні інспектори обстежили прилеглу територію та знайшли чоловіка схожого за описом.

Мешканець Полтави сильно нервував та відмовлявся пред’являти свої документи. Під час перевірки правоохоронці знайшли у 32-річного чоловіка чужий паспорт на ім’я 23-річної жінки. Власниця документа повідомила поліцейським, що нещодавно її пограбували.

Поліцейські з’ясували, що полтавець перебуває в активному розшуку за вчинення крадіжки. Чоловіка затримали та доставили до Голосіївського управління поліції Києва для встановлення обставин злочину.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили ділка, який пропонував керівництву Держгеокадастру і ДП "Центр Державного земельного кадастру" 1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень, які були передбачені в тендері. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Нагадаємо, у Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Читайте також, що під час будівництва Подільського мосту у Києві вкрали десятки мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися