На хабарі у Київській області впіймали голову сільської ради

Подробиці розповіли правоохоронці

У Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки на території району. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Хабарницю викрили працівники слідчого управління Київської області та Фастівського районного відділку Головного управління Служби безпеки України. Голові сільської ради повідомили про підозру за фактом одержання хабаря. Підозрюваній загрожує до десяти років тюрми.

Нагадаємо, у Києві повернули у власність громади заказник "Троєщинські луки". Північний апеляційний господарський суд задовольнив скаргу столичної влади, що дозволило повернути територіальній громаді Києва 375 гектарів землі заказника у Деснянському районі столиці.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві та Київській області шахраї від імені влади збирали гроші для української армії. Учасники банди займалися видурюванням грошей з бізнесменів. Шахраї представлялися посадовцями місцевої влади і просили в підприємців "допомоги для ЗСУ". За такою схемою їм вдалося привласнити понад три мільйони гривень.

Читайте також, що у Київській області приватизують великі підприємства і спиртовий завод



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Хок

4 березня 2023, 00:15

ОХ І ДЕБІЛИ .ДЕРЖІТЬ ЗЛОДІЯ ,КРИЧИТЬ ЗЛОДЮГА...

Хок

4 березня 2023, 00:11

ОХ І ДЕБІЛИ . ДЕРЖІТЬ ЗЛОДІЯ , КРИЧАТЬ ЗЛОДЮГИ!!!.

Лютийї

3 березня 2023, 12:16

Уже працює далі Це є Україна

Олена

2 березня 2023, 23:54

Не вірю що за таку суму вона б маралася.Підстава конкретна.

Олена

2 березня 2023, 23:52

Я не вірю що вона могла за таку суму маратися..Підстава конкретна.

НеригиАнал

2 березня 2023, 10:53

Хабарників треба брати під арешт одразу ж, як викрили!!! Ніяк не нажруться тварюки!

Гість

2 березня 2023, 08:55

Ну як завжди. Хто ця хабарниця не скажемо, з якого села не скажемо, обличчя не покажемо, подробиць не розкажемо. Бо як її потім відпускати коли за цим будуть слідкувати. Кіно з акторами!

Володимир

2 березня 2023, 03:31

Київська область мера піймали на продажу землі два роки садили,потім все затихло в в червні того року.Мер з заробітною платою в 20 тис зробив собі премію яка разом із зарплатою становить 150 тис.Все офіційно на фесбук.Зараз мера зняли і тепер він просто депутат селищної ради.Де зам мера, депутати,і секретар отримують 20 тис зп 40 премії.Все офіційно на фесбук.

КИЕВЛЯНИН

1 березня 2023, 19:12

ЕВРОПЕЙЦЫ))))).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися