У Київській області п’яний чоловік погрожував поліцейським зброєю (ВІДЕО)

Що відомо про інцидент

У Бориспільському районі Київської області чоловік викликав поліцію, а потім почав погрожувати правоохоронцям зброєю. Про це розповів начальник Національної поліції України в регіоні Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, у багатьох країнах світу за таких обставин правоохоронці відкрили б вогонь на ураження, однак поліцейські провели з чоловіком профілактичну бесіду, а потім затримали.

"У затриманого поки немає "претензій" до поліцейських, а ось у слідчого до нього є. Тепер нападник тверезіє і думає над своїм вчинком в ізоляторі тимчасового тримання, а вже далі його долю вирішить суд", — заявив Нєбитов.

В регіональній поліції оприлюднили відео інциденту.

"Ніколи не можна передбачити, що чекає патрульних на виклику. На цих кадрах заявник з Бориспільщини вирішив погрожувати поліцейським зброєю", — прокоментував відео начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов.

Нагадаємо, у Київській області під час спецоперацій викрили понад два десятки підпільних казино. Під час обшуків поліцейські вилучили понад 240 системних блоків та іншу комп'ютерну техніку для проведення азартних ігор. Спецоперації щодо протидії незаконному гральному бізнесу провели на території Білоцерківського, Бучанського, Бориспільського, Обухівського, Фастівського районів Київської області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили ділка, який пропонував керівництву Держгеокадастру і ДП "Центр Державного земельного кадастру" 1,5 мільйони гривень хабаря за "вирішення" судового спору. Керівник столичної компанії хотів незаконно отримати 38 мільйонів гривень, які були передбачені в тендері. Бізнесмен поставив обладнання, яке не відповідало заявленим вимогам і його вартість була завищена. Посадовці Держгеокадастру відмовилися підписувати звітну документацію. Через це підприємець подав на них до суду.

Крім того, у Фастівському районі Київської області затримали голову сільської ради під час отримання хабаря. Голова однієї із сільських рад Фастівського району вимагала із місцевого мешканця гроші за сприяння у виділенні земельної ділянки. Свою "послугу" оцінила у 78 тисяч гривень.

Читайте також, що столичні посадовці вкрали мільйони на ремонті теплопунктів у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися