У Києві покарали кілера, який планував вбити Резнікова та Буданова (ФОТО)

Засуджений планував вбивства українських громадян на замовлення спецслужб РФ

До 12 років позбавлення волі засуджено ворожого агента, який за завданням російських спецслужб планував вбивства громадян України. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Громадянина України засуджено до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна за державну зраду, підготовку вбивства на замовлення та участь у непередбачених законом збройних формуваннях і терористичній організації. Вирок оголосив Печерський районний суд Києва у вівторок, 14 березня.

Прокурори довели в суді, що у 2014 році мешканець Луганської області підтримав збройну агресію Росії проти України та особисто брав участь у бойових діях на боці окупаційних військ у лавах так званої "народної міліції ЛНР".

Після повномасштабного вторгнення російських загарбників в Україну фігурант був завербований представниками Головного управління Генерального штабу збройних сил РФ. Росіяни дали йому завдання здійснити замовне вбивство керівника одного з українських бойових підрозділів, але плани зловмисника були зупинені українськими правоохоронцями. 

Це вбивство мало стати "тестовим" перед іншими вбивствами публічних та політичних діячів України, таких як міністр оборони України, керівник Головного управління розвідки Міністерства оборони України та інших відомих осіб. За кожне вбивство російськими кураторами чоловікові було обіцяно винагороду в розмірі понад 100 000 доларів США.

У серпні 2022 року фігуранта було затримано у Волинській області.  Під час судового розгляду чоловік повністю визнав свою провину.

Нагадуємо, що заступник начальника одного з управлінь Міністерства оборони України був затриманий під час передачі документів про зняття військовозобов'язаного чоловіка з військового обліку для безперешкодного виїзду за кордон.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ахаха

16 березня 2023, 03:45

Україна, - це все, до чого ти зміг причепитися.. до ніку? дужжже аргументовано! (ніт!)

ахаха

16 березня 2023, 03:43

яка сміхота! і хто це придумав? дитячі звинувачення... хотів би вбити ... навіть би не дізналися..... вде би мертві були би ці потвори, зрадники України, корупціонери, порушники Конституції!

Україна

15 березня 2023, 18:52

Якісь коментарі кацапські від партії шарікових і бобікових 5.10.15.20.25 шо за назви дурнуваті

Перламутрич

15 березня 2023, 12:29

??? !!! А це ще що за фігня на вашому сайті: "Партия 5.10 сьогодні, 12:14 Бред какой-то и пиар на крови ! Хотел бы убить, так убил бы, и очень жаль что не убил мародера Резникова с его яйцами по 17 грн. Резников это и есть настоящий враг Украины и джолжен быть уничтожен по законам военного времени ! А так все это туфта - срала украина !"

Партия 5.10

15 березня 2023, 12:14

Бред какой-то и пиар на крови ! Хотел бы убить, так убил бы, и очень жаль что не убил мародера Резникова с его яйцами по 17 грн. Резников это и есть настоящий враг Украины и джолжен быть уничтожен по законам военного времени ! А так все это туфта - срала украина !

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися