У Київській області п'яний водій втікав від поліції та чинив опір (ВІДЕО)

Поліцейські склали на керманича адміністративні протоколи

Співробітники поліції задокументували дії водія з села Острів, який сів за кермо в нетверезому стані, втікав від правоохоронців та чинив опір. Про це повідомляє  поліція  Київської області, передають "Коментарі".

18 березня житель Білоцерківського району приїхав до відділення поліції Рокитного напідпитку, після чого сів за кермо. Співробітники поліції помітили правопорушення і спробували зупинити водія, але той не виконав вимогу поліцейських.

Водій їхав селом зі швидкістю понад 140 км/год, що більш ніж на 90 км/год перевищувало дозволену в населеному пункті швидкість, наражаючи на небезпеку інші транспортні засоби та пішоходів. 

Співробітники поліції затримали водія в селі Острів і попросили його вийти з автомобіля та не створювати аварійну ситуацію на дорозі. Порушник не відреагував на вимогу поліцейських, натомість у відповідь лаявся нецензурною лайкою та продовжував чинити опір правоохоронцям. Під час затримання водій отримав травму ноги і був доставлений до лікарні.

Від проходження медичного огляду в присутності свідків і лікарів водій відмовився. Поліція склала на водія адміністративні протоколи за керування транспортним засобом у стані сп'яніння, опір працівникам поліції, невиконання вимоги про зупинку та дрібне хуліганство.

Нагадуємо, що слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди на пішохідному переході. Водій позашляховика наїхав на жінку. Потерпіла отримала тяжкі травми і померла в кареті швидкої медичної допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися