У Києві сталася смертельна ДТП на пішохідному переході

Водій позашляховика скоїв наїзд на жінку

Слідчі поліції Києва розпочали кримінальне провадження за фактом смертельної дорожньо-транспортної пригоди на пішохідному переході. Водій позашляховика наїхав на жінку. Потерпіла отримала тяжкі травми і померла в кареті швидкої медичної допомоги. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Сьогодні вдень на спецлінію 102 надійшло повідомлення про автопригоду на перехресті проспекту Червоної калини з вулицею Архітектора Ніколаєва. На місце події прибули слідчі з розслідування ДТП поліції Києва, патрульні поліцейські та медики.

Встановлено, що водій автомобіля "Нісан" 1955 року народження рухався по проїжджій частині і наїхав на жінку 1943 року народження, яка переходила дорогу по регульованому пішохідному переході. Жінку забрали з місця події у тяжкому стані, але вона померла по дорозі до лікарні. Ще один пішохід встиг врятуватись, не отримавши тілесних ушкоджень. Водій був тверезий.

За цим фактом було розпочато досудове розслідування згідно зі статтею 286 частини 2 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, якщо це призвело до смерті потерпілого.

Санкція цієї статті передбачає покарання від трьох до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Нагадуємо, що в Києві слідчі розслідують дорожньо-транспортну пригоду, що призвела до загибелі мотоцикліста. В результаті зіткнення мотоцикла з автомобілем, водій двоколісного транспорту помер у кареті швидкої допомоги.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися