У Київській області затримали наркодилера в активному розшуку (ВІДЕО)

Зловмисник перебував у активному розшуку за зберігання наркотиків

Поліція Київської області затримала у Воронькові наркодилера, який підпільно виготовляв амфетамін. Місцевий житель організував нарколабораторію для виготовлення психотропних речовин. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Під час обшуку у фігуранта співробітники Бориспільського управління поліції Київської області вилучили амфетамін, канабіс, хімічні речовини, електронні ваги та інше лабораторне обладнання для виробництва психотропів. Наркодилер пояснив, що замовляв через Інтернет хімічні речовини для виготовлення амфетаміну та займався його виробництвом.

Правоохоронці також дізналися, що зловмисник був у активному розшуку за зберігання наркотиків, а минулого року був засуджений Дарницьким районним судом Києва до покарання у вигляді позбавлення волі.

Поліцейські затримали зловмисника та помістили його в ізолятор тимчасового тримання. Слідчі повідомили фігуранту про підозру за фактами придбання та зберігання наркотиків.

Нагадуємо, що в Києві поліція викрила ділків, які продавали прекурсори та обладнання утримувачам нарколабораторій. Серед пропонованих ними товарів - лабораторне обладнання, різні прекурсори та реактиви для синтезу наркотичних і психотропних речовин.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися