У Київській області чоловік зарубав сокирою свою знайому

Поліція Київщини затримала зловмисника

Правоохоронці затримали чоловіка, який зарубав сокирою свою знайому. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

У повідомленні йдеться, що конфлікт стався між чоловіком та його знайомою під час розпивання спиртних напоїв у селі Новосілки Пірнівської громади. Зловмисник схопив сокиру і кілька разів вдарив жінку по голові та руках. Потім він взяв кухонний ніж і завдав жінці щонайменше шість ударів по тілу. Від отриманих травм 40-річна жінка померла на місці події.

58-річний вбивця втік і переховувався від поліції в одній з господарських будівель на тому ж подвір'ї. Співробітники Вишгородського управління поліції Київської області затримали зловмисника та помістили його до ізолятора тимчасового тримання.

Слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури повідомили зловмиснику про підозру за фактом вбивства. Підозрюваному загрожує покарання у вигляді до 15 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що мешканець Голосіївського району Києва, який вбив свою сусідку, постане перед судом. Чоловік і жінка разом розпивали спиртні напої неподалік від місця проживання. Під час спілкування зловмисник накинувся на потерпілу та задушив її.

Читайте также