У Києві оголосили вирок вбивці-рецидивісту

Оголошено обвинувальний вирок раніше неодноразово судимому громадянину

У Києві засуджено 48-річного вбивцю-рецидивіста. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Прокурор довів у суді, що в листопаді 2021 року між двома чоловіками, які розпивали спиртні напої в квартирі, виник конфлікт. Під час сварки обвинувачений завдав потерпілому щонайменше шість ударів розкладним ножем у життєво важливі органи. Від отриманих травм потерпілий помер на місці.

Щоб приховати сліди злочину, зловмисник виніс з квартири речі та мобільний телефон, які могли містити сліди скоєння злочину. Він також погрожував матері потерпілого у разі, якщо вона викличе поліцію. Після цього він зник з місця злочину.

У суді обвинувачений не визнав своєї провини і не розкаявся у скоєному.

Суд визнав його винним в умисному вбивстві, вчиненому особою, яка раніше вчинила вбивство. Обвинувачений був засуджений до 13 років позбавлення волі за сукупністю вироків.

Прокурор оскаржить цей вирок у зв'язку з невідповідністю призначеного судом покарання характеру суспільної небезпеки вчиненого злочину та особі обвинуваченого, через м'якість призначеного покарання.

Нагадуємо, що столична поліція повідомила про підозру чоловікові, який убив свого знайомого. Під час спільного застілля між товаришами стався конфлікт, в результаті чого підозрюваний схопив ніж і завдав господарю квартири кілька ударів у різні частини тіла.


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися