У Києві на сприянні в розтраті коштів викрили топ-менеджера банку

Повідомлено про підозру топ-менеджеру комерційного банку

Топ-менеджеру комерційного банку повідомлено про підозру у сприянні в розтраті понад 56 млн гривень. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Прокуратура міста Києва повідомила про підозру директору Департаменту одного з комерційних банків за фактом пособництва в розтраті коштів фінансової установи в особливо великих розмірах.

За інформацією слідства, директор Департаменту, зловживаючи своїм службовим становищем та на користь третіх осіб, уклав кредитний договір, незважаючи на те, що знав про неплатоспроможність позичальника. Позичальник не виконав своїх зобов'язань за кредитним договором, а банку було завдано збитків на суму 56,1 млн грн.

На підставі зібраних доказів посадовцю повідомлено про підозру та підготовлено клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі заподіяних збитків  - 56,1 млн гривень.

Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.

Нагадуємо, що столична поліція викрила колишню співробітницю банку, яка привласнила понад 200 000 гривень з рахунку киянина. Жінка протягом тривалого часу ошукувала клієнта фінансової установи. Слідчі встановили 44 епізоди її злочинної діяльності.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися