Бійцівські собаки ледь не загризли жінку з дитиною на Київщині (ФОТО)

Що відомо про надзвичайну ситуацію

У Київській області бійцівські собаки з розплідника напали на жінку та її дитину. Про це повідомили в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна ситуація сталася через те, що власник собак не зачинив двері розплідника. Чоловік вигулював собак породи Кане-корсо, а інші тварини вибігли та покусали 35-річну жінку та її семирічну доньку.

"Власник розплідника вивів на повідку собак породи Кане-корсо без намордників та забув зачинити двері розплідника. Собаки, які знаходилися всередині, вибігли на двір та покусали матір з дитиною", — заявили в поліції Київської області.

В поліції не повідомляють, де саме стався інцидент. Відомо, що внаслідок укусів італійських мастифів мати з донькою отримали численні рани тулуба та кінцівок. Потерпілих доставили до лікарні. За фактом нанесення необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження слідчі проводять досудове розслідування. Подальшу долю собак визначать під час досудового розслідування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Броварському районі Київської області згоріла куряча ферма. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися