У Київській області шахрай виманив гроші у родича українського військового (ФОТО)

Подробиці шахрайської схеми розповіли в прокуратурі

У Київській області викрили шахрайську схему видурювання грошей у військовослужбовців Збройних сил України та їхніх близьких. Про це розповіли у регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

За даними відомства, мешканець Київської області вирішив збагатитися за рахунок односельця, у якого брат служить в ЗСУ та зник безвісти під час бойового завдання під Бахмутом у Донецькій області. Аферист телефонував чоловіку та представлявся лікарем військового шпиталю з Білорусі, де нібито лікується військовий. У лютому-березні 2023 року він неодноразово здійснював телефонні дзвінки та говорив про необхідність переведення коштів для придбання ліків братові.

Введений в оману брат українського військового тричі перерахував псевдолікарю кошти на загальну суму майже 30 тисяч гривень. Після документування цих фактів шахрая затримали. Під час обшуків за його місцем проживання знайшли корпус і запал до гранат, набої та банківські картки. Затриманому повідомили про підозру у шахрайстві та незаконному поводженні з бойовими припасами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській області жінка до смерті забила чоловіка. Вбивство сталося у Білоцерківському районі. В селі Пархомівка 46-річна жінка під час сварки завдала дерев'яною палицею множинні удари по голові та тілу 51-річного чоловіка. Від отриманих травм потерпілий помер.

Нагадаємо, у Броварському районі Київської області тракторист підірвався на міні. Вибух стався під час проведення дорожніх робіт між селами Русанів та Світильня. Тракторист підірвався на протитанковій міні. Поліцейські обстежили місце надзвичайної події та поряд з трактором знайшли ще тринадцять мін. Водій трактора отримав травми. 34-річного чоловіка госпіталізували до лікарні. Трактор внаслідок вибуху майже знищено.

Читайте також, що у Києві затримали чоловіка, який до смерті побив рідного брата.

Читайте также