У Києві чоловік під час сварки вдарив ножем товариша (ФОТО)

Чоловік наніс декілька ударів ножем по тулубу товариша

Оперативники Голосіївського управління поліції затримали чоловіка, який вдарив ножем товариша. Чоловіки посварились під час спільного вживання алкоголю, після чого один з них взяв ніж та вдарив свого опонента. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

Нещодавно до поліцейських, які несли службу на одному з блокпостів у Голосіївському районі, підійшов чоловік та повідомив, що йому нанесли тілесні ушкодження. Правоохоронці одразу викликали карету швидкої допомоги та слідчо-оперативну групу територіального підрозділу для з’ясування всіх обставин.

Як виявилось, компанія з трьох людей розпивала спиртні напої неподалік проїжджої частини у Голосіївському районі. В ході розмов між присутніми виникла сварка, під час якої один з чоловіків взяв ніж та наніс декілька ударів по тулубу опоненту. У подальшому потерпілий зміг втекти та звернувся до поліцейських.

Чоловіка, 1977 року народження, з проникаючим пораненням черевної порожнини медики госпіталізували у лікарню. У ході проведення слідчо-оперативних заходів поліцейські затримали раніше не судимого 24-річного уродженця Запорізької області.

Слідчим відділом Голосіївського управління поліції розпочато кримінальне провадження за фактом умисного тяжкого тілесного ушкодження. Фігуранту повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Нагадуємо, що мешканець Голосіївського району Києва, який вбив свою сусідку, постане перед судом. Чоловік і жінка разом розпивали спиртні напої неподалік від місця проживання. Під час спілкування зловмисник накинувся на потерпілу та задушив її.

Читайте также