У Київській області чоловік до смерті забив собаку

Що відомо про вбивство тварини

У Білоцерківському районі Київської області чоловік забив собаку до смерті. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про факт побиття собаки в поліцію повідомили в понеділок, 17 квітня. Вбивство тварини сталося в селі Сорокотяги. Поліцейські з'ясували, що нападник забив до смерті собаку дерев'яною палицею. Слідчі Білоцерківського управління поліції Київщини розпочали досудове розслідування за фактом жорстокого поводження з тваринами. Інші подробиці в поліції не повідомляють.

Окрім того, у Броварському районі Київської області зафіксували масове отруєння безпритульних собак. Поліцейські розслідують факт жорстокого поводження із тваринами в Березані. Місцеві мешканці звинуватили в цьому злочині депутатів Березанської міської ради. Нібито вони закупили в одній із аптек велику кількість отруйних таблеток, про що повідомила провізор. Ці таблетки застосовуються для отруєння собак.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що до Центру порятунку диких тварин, розташованому у Борисполі, на початку квітня привезли травмованого бобра. Тварину знайшов киянин на своєму приватному подвір'ї. Це сталося на Троєщині. Бобер прийшов до приватного будинку, де на нього напали собаки. У бобра були травми на животі, на ласті і на хвості. Рани обробили та тварина вже одужала. Бобер оговтався після травм та повернувся у природнє середовище. В Центрі порятунку диких тварин оприлюднили відео, як це було.

Нагадаємо, у Київській області бійцівські собаки напали на жінку та її дитину. Надзвичайна ситуація сталася через те, що власник собак не зачинив двері розплідника. Чоловік вигулював собак породи Кане-корсо, а інші тварини вибігли та покусали 35-річну жінку та її семирічну доньку.

Читайте також, як у Києві покинутий власником єнот розтрощив квартиру.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ККК

19 квітня 2023, 15:11

Ну и в чем проблема? Точно так же забить его до смерти. Наказание должно соответствовать проступку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися