У Київській області чоловік вдарив товариша ножем під час застілля

Під час розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт

У Київській області правоохоронці повідомили про підозру зловмиснику, який вдарив товариша ножем у живіт. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

Стало відомо, що у селі Скибин Броварського району зловмисник наніс ножове поранення товаришу. 

Правоохоронці з’ясували, що під час розпиття алкогольних напоїв між чоловіками виник конфлікт. Кривдник, не втримавши агресії, схопив ніж та вдарив в область живота свого опонента.

Потерпілий отримав тілесне ушкодження та госпіталізований до лікарні. Наразі загрози його життю і здоров’ю немає. 

Поліцейські затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання. 

За фактом нанесення тяжкого тілесного ушкодження слідчі Броварського управління поліції Київщини, за процесуальним керівництвом прокуратури, повідомили фігуранту про підозру. Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадуємо, що у Вишневому в одному з номерів хостелу знайшли труп чоловіка із травмою голови та живота. В цьому номері проживали троє чоловіків. Один із них – загиблий 48-річний мешканець Фастова. Другий – 43-річний мешканець Вишневого, який зранку повернувся до найманого житла з робочої зміни та виявив тіло сусіда. І третій мешканець – 30-річний житель Полтавської області, який нещодавно оселився у хостелі. Останнього на місці не було.

Читайте также