У Київській області знайшли частину ракети РСЗО "Ураган" (ФОТО)

Що відомо про небезпечну знахідку

У Вишгородському районі Київської області знайшли частину реактивного снаряду. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, частину ракети реактивної системи залпового вогню “Ураган” виявили у Вишгородському районі Київській області кілька днів тому.

"Днями про знахідку повідомив  місцевий житель. Фахівці оглянули та вилучили черговий доказ злочинів, вчинених російськими солдатами проти жителів області. Нагадую громадянам, у разі виявлення підозрілих предметів, одразу телефонуйте на спецлінію "102", — наголосив Нєбитов.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській міській військовій адміністрації розповіли про подробиці вибухів в українській столиці вранці 1 травня під час чергового ракетного удару російських окупантів. Начальник військової адміністрації Києва Сергій Попко заявив, що столицю атакували безпілотниками та ракетами зі стратегічних бомбардувальників типу Ту-95МС. Сили протиповітряної оборони збили всі цілі російських окупантів. Жертв чи руйнувань у Києві не зафіксовано.

Нагадаємо, у понеділок, 1 травня, з 15:00 до 15:20 у Київській області буде проведена контрольна технічна перевірка роботи електромеханічних сирен. Це робитимуть з метою тестування програмного забезпечення територіальної автоматизованої системи централізованого оповіщення Київської області. Планується декілька спрацювань пристроїв з довільними інтервалами часу. 

Дивіться також фото і відео наслідків ракетної атаки у Київській області, які оприлюднили рятувальники.

Читайте также