У Київській області знайшли збиту крилату ракету (ВІДЕО)

Рятувальники розповіли про ліквідацію ворожого боєприпаса

В одному із селищ Київщини піротехніки вилучили збиту Силами протиповітряної оборони України крилату ракету Х-55. Про це повідомив Мобільний рятувальний центр швидкого реагування Державної служби з надзвичайних ситуацій України, передають "Коментарі".

За даними відомства, небезпечний снаряд транспортували з місця падіння за допомогою піротехнічної машини. Ліквідували крилату ракету контрольованим підривом на спеціальному полігоні.

"Під час обстрілу деякі снаряди можуть не спрацювати одразу. Але вони можуть вибухнути будь-якої миті. Те, що здається частиною, уламком також може містити заряд і бути небезпечним. Не підбирайте такі "трофеї" та довірте справу фахівцям!" — закликали мешканців у Мобільному рятувальному центрі швидкого реагування ДСНС України.

Рятувальники показали ліквідацію крилатої ракети на Київщині. Як це було — дивіться відео.

на найбільшому повоєнному сміттєзвалищі Бучі на вулиці Депутатській. За два місяці роботи територію повністю очистили. Прибрали звідси понад 11 тисяч кубометрів найрізноманітнішого сміття і залишки 70 машин. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Київській міській військовій адміністрації розповіли про подробиці вибухів в українській столиці вранці 1 травня під час чергового ракетного удару російських окупантів. Начальник військової адміністрації Києва Сергій Попко заявив, що столицю атакували безпілотниками та ракетами зі стратегічних бомбардувальників типу Ту-95МС. Сили протиповітряної оборони збили всі цілі російських окупантів. Жертв чи руйнувань у Києві не зафіксовано.

Дивіться також фото і відео наслідків ракетної атаки у Київській області, які оприлюднили рятувальники.

Читайте также