У власника розплідника під Києвом вилучили бійцівських собак (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

В Ірпені у власника розплідника вилучили сім бійцівських собак, які покусали жінку з дитиною. Про це розповіли в Національній поліції України в Київській області, передають "Коментарі".

За даними відомства, днями працівники Бучанського управління поліції провели обшук у приватному будинку в селі Михайлівка-Рубежівка. Під час слідчих дій правоохоронці вилучили сімох собак породи кане-корсо. Після цього тварин відправили на перетримку до ветеринарної клініки.

В поліції нагадали, що 10 квітня бійцівські собаки покусали 35-річну жительку та її семирічну доньку. Їхній сусід — власник розплідника вивів на повідку собак без намордників та забув зачинити двері розплідника. Внаслідок укусів тварин мати з донькою отримали численні рани тулуба та кінцівок. Постраждалих госпіталізували до лікарні. За фактом нападу собак на людей слідчі проводять досудове розслідування.

Нагадаємо, на Київщині перекрили міжнародний канал торгівлі людьми. Чоловік вербував та переправляв за кордон українок для сексуальної експлуатації. Сутенер з Сумської області у Telegram-каналах разом із спільниками пропонували молодим жінкам "високооплачувану роботу" в різних країнах світу. Мова йде про Грецію, Францію, ОАЕ, Швецію, Німеччину та Норвегію. Після того, як жінки погоджувались, організатор купував квитки, винаймав житло та переправляв через державний кордон України. Дівчатам обіцяли дохід від 1000 євро на день.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на Київщини викрили масштабну шахрайську схему. Мешканець Софіївської Борщагівки ошукав три сотні клієнтів по всій Україні на продажі "стіків" для електронних цигарок. Торгував на онлайн-платформах, отримував замовлення, але замість реального товару відправляв клієнтам звичайні муляжі у брендованих коробках.

Читайте також, що у Києві затримали посадовця райдержадміністрації, який за гроші дозволяв стихійну торгівлю.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися