У Києві ув'язнений в СІЗО займався інтернет-шахрайством (ФОТО)

Подальшу долю фігуранта визначить суд

Правоохоронці Київської області викрили ув’язненого в столичному СІЗО, який продавав неіснуючі автомобілі через Інтернет. Про це повідомляє поліція Київської області, передають "Коментарі".

У грудні минулого року до Обухівського управління поліції Київської області надійшло повідомлення про шахрайські дії в мережі Інтернет.

Правоохоронці з’ясували, що до скоєння злочину причетний 23-річний ув’язнений, який знаходиться у столичному СІЗО. Встановлено, що на одному з сайтів чоловік викладав фейкові оголошення про продаж іноземних автівок.

Головною умовою була часткова передплата на банківську карту зловмисника. Після отримання грошей фігурант видаляв оголошення та блокував повідомлення покупців. Працівники кіберполіції Київської області вилучили у чоловіка мобільний телефон з сім-картками, які він використовував у своїй злочинній діяльності.

За фактом шахрайства, вчиненого повторно, слідчі за процесуальним керівництвом Обухівської окружної прокуратури повідомили зловмиснику про підозру. Подальшу долю фігуранта визначить суд.

Нагадуємо, що в Київській області затримано старосту села, який збував місцевим мешканцям амфетамін. За даними слідства, чоловік, задля покращення свого матеріального становища, налагодив збут амфетаміну. Він приймав замовлення на "товар" лише у перевірених осіб з-поміж місцевого населення. Телефоном домовлявся про місце зустрічі та передавав психотропи безпосередньо в руки замовника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися