У Київській області підрядник заволодів коштами, виділеними на ремонт доріг

Директору товариства з обмеженою відповідальністю повідомлено про підозру

У Київській області підрядник підозрюється у заволодінні понад 7 млн грн бюджетних коштів, виділених на ремонт доріг. Про це повідомляє Київська обласна прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Бориспільської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства з обмеженою відповідальністю за фактом заволодіння чужим майном.

За даними слідства, підрядник уклав договір з органом місцевого самоврядування однієї з громад Бориспільського району на суму 34,7 млн грн для здійснення капітального ремонту центральної дороги в населеному пункті. 

Натомість, з метою заволодіння бюджетними коштами, підозрюваний  організував неякісне виконання робіт на частині автодороги. Товщина та щільність укладеного дорожнього покриття не відповідає державним стандартам, що у подальшому може призвести до передчасного пошкодження і руйнування автодороги. 

Висновками експерта підтверджено збитки, нанесені територіальній громаді, в розмірі понад 7 млн грн.

Нагадуємо, що в Київській області викрито директора товариства, який надав хабар за перемогу у тендері з ремонту доріг на 8 млн грн. За процесуального керівництва Фастівської окружної прокуратури повідомлено про підозру директору товариства за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися