У Києві виявили кілька десятків транспортних засобів у розшуку (ФОТО)

Від початку тижня у столиці виявлено 59 транспортних засобів у розшуку

59 транспортних засобів у розшуку виявили столичні патрульні від початку тижня. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

Одна з таких подій трапилась у Голосіївському районі. Охоронці порядку зупинили на блокпосту автомобіль Chevrolet під керуванням 42-річного громадянина. Перевіряючи документи на авто, інспектори з'ясували, що у керманича відсутній поліс обов'язкового страхування. 

Крім того, поліцейські встановили, що стосовно цього транспортного засобу відкрито 8 виконавчих проваджень, і він перебуває в розшуку Державною виконавчою службою. 

Тож патрульні повідомили ініціатору розшуку та евакуювали автівку на арештмайданчик, а на водія винесли постанову за керування транспортним засобом особою, яка не має при собі або не пред’явила посвідчення водія, реєстраційний документ на авто чи поліс обов'язкового страхування.

Нагадуємо, що одразу два мотоцикли, що були викрадені за кордоном, знайшлися у Києві. У першому випадку інспектори винесли на водія постанову за порушення вимог законодавства щодо використання номерних знаків транспортних засобів, а в іншому склали протокол за керування транспортним засобом особою, яка не має або позбавлена права керування, вчинене повторно протягом року, та викликали на місце слідчих.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися