У Києві неадекватні чоловіки лякали людей вибухами гранат (ВІДЕО)

Подробиці інцидентів розповіли в поліції

У Києві цього тижня двічі за добу затримували неадекватних чоловіків зі зброєю. Про це розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України Олексій Білошицький, передають "Коментарі".

"Київ. Двічі за добу ми затримували осіб зі зброєю. Перший виклик трапився у Дарницькому районі. До поліції зателефонувала схвильована жінка та попросила допомоги, бо її син у неадекватному стані трощить меблі у квартирі й провокує конфлікт", — зазначив Білошицький.

За його словами, коли патрульні прибули на місце події, чоловік схопив гранату та пістолет і почав погрожувати ними. Важко, але його заспокоїли і затримали.

"У Святошинському районі нетверезий чоловік лякав перехожих гранатою. Патрульні оперативно розшукали громадянина, налагодили з ним діалог, щоб наблизитися. Рішучі та професійні дії — і вже наступної миті на його руках зімкнулися кайданки. Далі працювали слідчі і вибухотехніки", — розповів перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції України.

Офіцер подякував патрульним за службу та додав, що хотілось би, щоб всі гранати були направлені лише в бік окупантів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва стався вибух в одній з квартир багатоповерхового житлового будинку. На Троєщині у квартирі на вулиці Лісківській вибухнула граната. Чоловіка, який незаконно зберігав гранату, поліцейські затримали.

Нагадаємо, у Київській області сталася смертельна ДТП. Аварія, під час якої трагічно загинув чоловік, сталася на території Великодимерської громади. Водій Dodge з’їхав у кювет та врізався в дерево. Автомобіль загорівся, під час пожежі чоловік загинув.

Окрім того, під Києвом на Житомирській трасі сталася ДТП за участі двох позашляховиків. Від сильного удару обидва джипи викинуло на "зустрічку", а Lexus ще й перекинувся.

Читайте також, що під Києвом в кафе поблизу АЗС стався потужний вибух



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися