У Києві підприємець продавав гуманітарну допомогу, ввезену для ЗСУ (ФОТО)

Приватний підприємець продавав гуманітарні тепловізори та аптечки

У Києві судитимуть підприємця, який продавав гуманітарні тепловізори та аптечки, ввезені для ЗСУ. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

За процесуального керівництва Дарницької окружної прокуратури міста Києва скеровано до суду обвинувальний акт відносно приватного підприємця з обвинуваченням у продажі предметів гуманітарної допомоги, з метою отримання прибутку, вчиненому під час воєнного стану.

Згідно з матеріалами слідства, приватний підприємець організував схему незаконної реалізації гуманітарної допомоги у Києві, а саме тепловізійних прицілів, аптечок, ввезених на територію України у якості гуманітарної допомоги Збройним Силам України.

У межах слідства задокументовано продаж двох тепловізійних прицілів та 290 аптечок на загальну суму 20 тисяч доларів США.

У ході проведених обшуків правоохоронці вилучили у підозрюваного товари військового призначення, мобільні телефони, носії інформації, чорнові записи та печатки. Крім того, були вилучені грошові кошти у сумі 860 тисяч гривень, 330 тисяч доларів США та 34 тисячі євро, які наразі заарештовані.

Нагадуємо, що трьох членів організованої групи судитимуть за продаж гуманітарної допомоги для потреб Збройних сил України на суму близько 800 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Анатолий

9 травня 2023, 18:01

Это у нас кто не делится с владой доходами того сразу арестовывают а вот в Епиценре продавали гуманитарку так Герегам можно он депутаы приблеженные к власти.опять двойные стандарты...а когда будет все по закрну

Василий

9 травня 2023, 17:46

Надо вышак возвращать

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися