На підльоті до Києва знищили крилаті ракети окупантів (ФОТО, ВІДЕО)

Як виглядають уламки збитих снарядів

Росія знову намагалася вразити ракетами Київ, однак завдяки професійним діям бійців Протиповітряної оборони Збройних сил України плани ворога вчергове провалились. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, поліцейські проводять огляди місць падіння уламків і фіксують пошкодження. На даний час суттєвих руйнувань не зафіксовано, травмованих осіб немає.

"Смертоносні уламки російських крилатих ракет на родючих ланах Київщини. Дві протилежності: смерть і життя, росія і Україна", — зазначив Нєбитов.

Керівник Національної поліції України в Київській області закликав завжди дотримуватись заходів безпеки під час повітряної тривоги.

"В разі виявлення уламків ракет, БПЛА, інших невідомих предметів ні в якому разі не торкайтеся їх, повідомте на спецлінію "102", по можливості обмежте доступ сторонніх осіб до місця події і чекайте на прибуття спеціальних служб", — додав начальник регіональної поліції.

Нагадаємо, до начальника Київської міської військової адміністрації Сергія Попка надійшли численні скарги від киян щодо закритих укриттів під час ракетної атаки на Київ. Такі випадки були зафіксовані практично в усіх районах столиці. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про рівень загрози наступу російських окупантів на Київ з півночі. На території Білорусі зараз перебувають авіаційне угруповання та угруповання наземних сил російських військ загальної чисельністю до 2,5 тисяч осіб. На території Брянської та Курської областей РФ перебувають до 17 тисяч російських військових. Ситуація на північному кордоні України стабільна та контрольована. Зараз загрози наземних наступальних дій як з території Білорусі, так і з території Курської та Брянської областей РФ немає.

Читайте також, що у Бучанському районі Києва стався вибух у багатоповерховому житловому будинку.

Читайте также