У Києві сталася квартирна крадіжка: деталі (ФОТО)

Київські оперативники затримали чоловіка за квартирну крадіжку

У Києві правоохоронці затримали чоловіка за квартирну крадіжку у Печерському районі. Про це повідомляє поліція Києва, передають "Коментарі".

До поліції надійшло повідомлення про крадіжку на вулиці Фортечний тупик. Правоохоронці прибули на місце події.

Як з'ясувалося, зловмисник проник до квартири, коли зрозумів, що двері не замкнені, і викрав з коридору біля вхідних дверей сумку з особистими речами. Власник квартири в цей час перебував в іншій кімнаті. Серед викрадених речей були 80 000 гривень, документи, USB-носії та розкладний ніж.

За допомогою сектору кримінального аналізу оперативники встановили особу ймовірного зловмисника. За наданим орієнтуванням співробітники управління карного розшуку затримали зловмисника у Дніпровському районі Києва.

Підозрюваний, киянин 1956 року народження, раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності, у тому числі за аналогічні злочини. Чоловіка затримали. Під час обшуку за місцем проживання зловмисника правоохоронці вилучили викрадені речі заявника.

За процесуального керівництва Печерської окружної прокуратури слідчі повідомили чоловіку про підозру у вчиненні злочину та звернулися до суду з клопотанням про обрання йому запобіжного заходу. За вчинення цього злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Нагадуємо, що суд поставив крапку у справі про порушення митних правил, порушеній Київською митницею проти громадянки, яка намагалася незаконно ввезти антикваріат.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися