У Києві засуджено чоловіка, який під дією наркотиків скоїв смертельну ДТП

Винуватцю смертельної ДТП у Києві оголошено вирок

Засуджено чоловіка, який скоїв смертельну дорожньо-транспортну пригоду в Києві під дією наркотиків. Про це повідомляє Київська міська прокуратура, передають "Коментарі".

Суд визнав 46-річного громадянина Грузії винним у скоєнні смертельної дорожньо-транспортної пригоди у стані наркотичного сп'яніння.

Сторона обвинувачення довела в суді, що 13 вересня 2022 року водій автомобіля Kia Sportage, рухаючись на перевищеній швидкості по вулиці Харківське Шосе у напрямку вулиці Вербицького, не врахував зміни дорожньої обстановки та скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину дороги у недозволеному місці.

Внаслідок ДТП пішохід отримав тілесні ушкодження, від яких помер у кареті швидкої допомоги на місці події.

Було встановлено, що водій перебував у стані наркотичного сп'яніння під час аварії.

Суд визнав винуватця смертельної ДТП винним і засудив його до п'яти років і шести місяців позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на шість років.

Суд залишив обвинуваченого під вартою до набрання вироком законної сили.

Нагадуємо, що взято під варту водія, який у стані алкогольного сп'яніння спричинив ДТП в Обухові та скоїв наїзд на пішоходів. Підозрюваний керував мотоциклом у стані сп'яніння, проігнорував червоний сигнал світлофора на перехресті та зіткнувся з легковим автомобілем, внаслідок чого збив людей, які стояли на пішохідному переході. Один з постраждалих внаслідок ДТП помер у лікарні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися