У Києві п'яний водій тролейбуса перевозив пасажирів (ВІДЕО)

Водій поводився неадекватно та порушував правила дорожнього руху

У Києві п'яний водій тролейбуса перевозив пасажирів. Про це повідомляє патрульна поліція Києва, передають "Коментарі".

"Випив літр пива. Міцного", — так пояснив патрульним ознаки сп'яніння водій тролейбуса.

Днями на лінію 102 зателефонував небайдужий пасажир. За його словами, водій тролейбуса поводився неадекватно та порушував правила дорожнього руху. Заявник вважав, що водій перебуває за кермом у стані алкогольного сп'яніння.

Інспектори виявили та зупинили тролейбус у Шевченківському районі столиці. Під час спілкування з 43-річним водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп'яніння. Це підтвердилося за допомогою приладу Драгер. Результат - 2,15 проміле.

Водія відсторонили від керування та склали на нього протокол за ч.1 ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані сп'яніння). Патрульні повідомили про інцидент перевізнику.

Нагадуємо, що в Києві патрульні виявили мотоцикліста, який не мав при собі документів і розшукувався Інтерполом. Мотопатруль помітив мотоцикл Honda, водій якого виїхав на зустрічну смугу і почав тікати, чим привернув увагу інспекторів. Втекти від мотопатрульних водієві не вдалося - після тривалого переслідування транспортний засіб було зупинено. Водій пояснив свої дії, повідомивши, що не має з собою документів на мотоцикл і перебуває в розшуку Інтерполом.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися