У Києві двоє дівчат-підлітків померли від наркотиків

В поліції розповіли подробиці трагедії у столиці

У Солом’янському районі Києва розпочали кримінальне провадження за фактом смерті неповнолітніх дівчат. Про це повідомили в Національній поліції України в столиці, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, двоє дівчат попросили у знайомого ключі до його квартири на вулиці Уманській, де у подальшому вживали психотропні речовини, а саме – солі PVP. Після цього 15-річні подруги залишилися в оселі до ранку та в подальшому їх знайшли мертвими.

"Подія сталась 17 червня у будинку на вулиці Уманській. На східцевому майданчику виявлено тіла двох неповнолітніх дівчат", — йдеться в повідомленні поліції Києва.

Поліцейські затримали 46-річного власника квартири та розпочали кримінальне провадження за фактом надання приміщення для незаконного вживання психотропів із залученням неповнолітніх. Затриманому повідомлено про підозру та готується клопотання про обрання запобіжного заходу у вигляді арешту. За фактом смерті неповнолітніх розпочато кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство. Санкція передбачає від десяти до п’ятнадцяти років тюрми або довічне позбавлення волі. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у Києві за вимагання та отримання хабаря затримали поліцейського. Старший дізнавач одного з управлінь столичної поліції вимагав гроші за ухвалення рішення про закриття кримінального провадження. Капітан поліції розслідував кримінальне провадження за фактом вилучення психотропної речовини. Поліцейський запропонував чоловіку сприяти в отриманні експертного висновку із значно заниженою вагою психотропної речовини та подальше закриття кримінального провадження. Свої "послуги" оцінив у 2300 доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на виїзді з Києва поліцейська на смерть збила військового. Смертельна аварія сталася поблизу блокпосту на виїзді зі столиці у напрямку Броварів. За кермом авто була працівниця правоохоронного органу. Жінка була твереза та рухалась із дозволеною швидкістю.

Читайте також, що на кільцевій дорозі у Києві мікроавтобус на смерть збив людину.

Читайте также