В Броварах масажист зґвалтував неповнолітнього хлопця (ВІДЕО)

Злочин стався на території оздоровчо-реабілітаційного центру

У Броварах на території оздоровчо-реабілітаційного центру чоловік згвалтував неповнолітнього хлопця. Про це розповів начальник Національної поліції України в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, ґвалтівником 15-річної хворої дитини виявився 46-річний чоловік. Підліток через певні вади зі здоров'ям тривалий час відвідував процедури масажу. Під час чергового сеансу, на який неповнолітній прийшов сам, масажист вчинив над ним наругу.

"Ґвалтівник скористався безпорадним станом дитини та з метою задоволення своєї статевої пристрасті здійснив дії сексуального характеру. Ми затримали зловмисника та помістили до ізолятора тимчасового тримання", — повідомив начальник поліції Київської області Андрій Нєбитов.

Керівник регіональної поліції додав, що затриманому загрожує до 12 років тюрми.

виготовляли фальшиві паспорти для "легалізації" росіян в Україні та Євросоюзі. Незаконну діяльність організував мешканець Києва. Підпільну типографію облаштував у спеціально орендованій квартирі в Рівному, де розмістив обладнання для друку бланків та нанесення голографічних зображень. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві викрили масштабну схему незаконного відшкодування ПДВ. Ділки перетворили законодавчу норму щодо працевлаштування осіб з інвалідністю на "заробіток". Низка підприємств подавали фіктивні звіти до державних органів про працівників, які мають інвалідність, а потім — заяви про відшкодування ПДВ. За такою схемою встигли "заробити" понад 55 мільйонів гривень.

Читайте також, що за хабар від забудовника під Києвом затримали сільського голову Гатненської громади.

Читайте также