У Києві викрили наркобізнес із багатомільйонним оборотом (ФОТО)

Столичні поліцейські припинили діяльність організованої групи наркозбувачів

Столична поліція викрила групу наркозбувачів, яка організувала "бізнес" із багатомільйонним оборотом. Про це повідомляє Національна поліція України, передають "Коментарі".

Столичні поліцейські припинили діяльність організованої групи наркозбувачів, які займалися виробництвом та розповсюдженням наркотиків: метамфетаміну, амфетаміну, кокаїну, канабісу та інших.

Зловмисників викрито оперативниками Департаменту кіберполіції Національної поліції та слідчими Святошинського управління поліції. За результатами проведення 13 санкціонованих обшуків, правоохоронці вилучили у фігурантів значну кількість наркотичних та психотропних речовин, зокрема майже півтора кілограма метамфетаміну. Крім того, було вилучено "чорнові" записи, серверне обладнання, мобільні телефони, приладдя для виготовлення та фасування наркотиків, електронні ваги та грошові кошти.

Організував виробництво та збут 39-річний мешканець Києва. До протиправної діяльності він залучив ще п'ятьох киян, які налагодили схему збуту наркотиків через один із розважальних закладів міста. Фігуранти організували діяльність нарколабораторії в господарському приміщенні.

Фігуранти створили та адміністрували спеціальний канал у месенджері "Telegram" для розширення сфери збуту наркотичних засобів на всю Київщину. Крім того, вони використовували даркнет для просування свого каналу. Наркозбувачі могли отримувати до мільйона гривень прибутку за місяць.

Фігурантам повідомлено про підозру. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від дев'яти до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Нагадуємо, що в Києві викрито злочинне наркоугруповання, яке масово збувало наркотики. Затримано шістьох учасників злочинного наркоугруповання, які займалися масовим збутом наркотичних речовин, зокрема кокаїну, амфетаміну та МДМА. Організована група використовувала телеграм-канал для реалізації заборонених речовин у різних районах Києва. Сотні осіб були постійними покупцями.

Читайте также